Vill du släppa på stress och få mer energi? Då är yoga något för dig

Genom att yoga skapar du inre balans och får mer energi. Du behöver inte vara vig och vältränad för att utöva kundaliniyoga utan du börjar utifrån dina egna förutsättningar. Efterhand kommer du att bli mjukare och smidigare i kroppen. Kundaliniyoga är en aktiv och dynamisk form av yoga där övningarna kombineras med medveten andning. Kundaliniyoga består av en kombination av kroppsställningar, andningsövningar, meditation och mantran.

vem är yogini linda klang

Jag driver Blekinge Yogastudio sedan 2009 och är kundaliniyoga och – meditationslärare med mångårig erfarenhet av att förmedla och sprida yoga via yogaklasser, yogaretreats och yogaresor. Jag håller klasser i kundaliniyoga, yinyoga, medicinsk yoga samt restorative yoga. Filmerna på denna sida är kundaliniyoga.

Jag älskar yoga och vill inspirera människor att finna yogans fantastiska redskap för att kunna leva livet lite lättare. För mig blev yogan en stor vändpunkt i livet och mitt dagliga yogautövande gör mitt liv så mycket skönare att leva. Jag ägnar mig åt att förmedla yoga på heltid sedan flera år tillbaka vilket jag känner stor tacksamhet över. Min intention är att sprida den yogiska tekniken så mycket jag kan och hjälpa människor att få in ett dagligt yogautövande i sina liv. Utifrån denna önskan har jag skapat Yogini Linda Klang för att stödja och inspirera dig till att yoga och meditera på egen hand.

kom-igang-direkt


Jag driver Blekinge Yogastudio sedan 2009 och erbjuder regelbundet flertalet yogaklasser i veckan med olika teman. Jag arrangerar yogaretreats och yogaresor.

Nu finns jag även på Yogini Linda Klang för att inspirera dig till att yoga och meditera var du än är.

bys-logo